Blækspruttens Dykkertank

Skal din dykkerklub deltage på en udstilling eller måske reklamere for klubben til en byfest? Mangler I et blikfang, der kan tiltrække mange tilskuere? Sportsdykkerklubben Blæksprutten i Struer har løsningen! Blæksprutten har i nogle år haft en dykkertank som primært er blevet brugt af klubben selv på udstillinger, Åbent hus og lignende. Vi har fået meget positiv respons fra udstillingsarrangører og publikum samt pressen. På denne måde er der adskillige af klubbens nuværende medlemmer, der har fået lyst til at blive medlem af Blæksprutten. Da Blæksprutten kun benytter dykkertanken et par gange om Året, har vi besluttet at give andre klubber muligheden for at leje den til de arrangementer de måtte have.

Specifikationer:

Bemærk, at på grund af at der skal være plads til stige og dykkere, som skal ned i tanken, skal frihøjden være betydeligt større end de 285 cm! Minimum 4 meter fra gulv til loft anbefales.

Image Title

Koncept: De første par minutter er det meget sjovt at se på et par dykkere i en vandtank, men derefter bliver det lidt kedeligt. Derfor har vi fundet på følgende underholdning:

Yderligere info på dykkertank@blaeksprutten.com